Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték látványáért felelős csapat most leleplezte az egyik Thanos bakit

|

Kulcsfontosságú jelenetben hibázott a VFX-ért felelős gárda, de nem túl valószínű, hogy ebből te bármit is észrevettél.

Hirdetés

Filmes bakikból léteznek ormótlan nagyok, mint mikor például a Trónok harca egyik jelenetében az asztalon maradt egy kávés pohár, és persze kisebbek is, amelyeket soha a büdös életben nem fognak kiszúrni az avatatlan szemek. A Bosszúállók: Végjáték vizuális effektjeiért felelős csapat viszont most elárulta, mikor hibázta Thanos animálása közben. 

Hirdetés

Minderre a Corridor Crew YouTube-csatorna egyik videójában került sor, ahol ahol a szóban forgó film jó és rossz VFX megoldásait vesézték ki a Weta Digital egyik szakemberével, Matt Aitkennel - a Peter Jackson által alapított Weta dolgozott korábban A Gyűrűk Ura filmtrilógián és egy halom más blockbuster mozin is. Végül pont Matt Aitken leplezte le a hibát, ugyanis mint kiderült, Thanos egyik csettintésénél a karakter ujjai átcsúsznak a kesztyűjén. A videóban 5:23-nál indul ez a bizonyos jelenet, de még a felvételt megállítva, a képernyőhöz nyomott szemekkel is nehezen szúrható ki a baki, nem csoda, hogy a moziteremben sem vettük azt észre. 

Az egész adás nagyon érdekes egyébként, szóval érdemes végignézni a nagyjából 15 perces videót. Kiderül belőle például az is, hogy a végső nagy csatában Howard, a kacsa is ott harcolt a hősök mellett. 

Ti kiszúrtatok valami más bakit a Végjátékban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)