Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - brutálisan hangulatos lett az új trailer

|

A Marvel marketingje továbbra is zseniális, hiszen a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetese sem mutat sokat, mégis eleget ahhoz, hogy jegyet váltsunk a hype-vonatra.

Hirdetés

Egy hónap múlva lezárul a Marvel Studios tíz éves terve és kiderül, hogy a megmaradt Bosszúállók mit kezdenek Thanos szörnyű tettének következményével. A korábbi kedvcsináló meglehetősen keveset árult el róla, hogy pontosan mit fogunk látni a Bosszúállók: Végjátékban, a legújabb videó pedig követi ezt a módszert, viszont olyan hangulatot áraszt, ami képes bezsongatni a nem Marvel-rajongókat is.

Hirdetés

Az alábbi trailer továbbra sem lő le egyetlen fontosabb fordulatot vagy információt sem a Végtelen háború folytatásával kapcsolatban, ugyanakkor többet mutat a Roninná vált Sólyomszemből és felbukkan benne az a kapitány is, akit nem Chris Evans játszik. Nem is húzzuk tovább az időt, íme a csoda: 

A filmhez érkezett egyébként egy elég látványos új poszter is, amire tényleg megpróbáltak lehetőleg minden még életben maradt karaktert rápakolni.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én kerül a hazai mozikba. Mi a véleményetek a trailerről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)