Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - egy tévécsatorna leadta a kalózváltozatot

|

Ez természetesen több okból is perelhető, ha minden igaz, az illetékesek már megtették a szükséges lépéseket.

Hirdetés

Viszonylag hamar, a kínai premier után nem sokkal már keringett a neten egy borzalmas minőségű, kamerás, a Bosszúállók: Végjáték vetítése alatt rögízett felvétel.

Hirdetés

Nem tudni, hogy ezt, vagy valamely másikat vetítette-e le egy fülöp-szigeteki tévécsatorna a premiert követő napon, de valami lement. A nézők természetesen egy illegálisan szerzett, gyatra változatot láthattak, a kevésbé szerencsések pont a legfontosabb jeleneteknél kapcsolhattak oda. A Philippine News Agency szerint egy helyi mozihálózat pert indított az Orient Cable kábelszolgáltató ellen, mely legalább három törvényt sérthetett meg.

Hétfőtől egyébként lejár a spoilertilalom, még keményebb dolga lesz annak, aki még nem látta a filmet, és nem szeretné, ha ellőnék neki a csavarokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)