Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - felkerült a netre a film bakiparédéja

|

A színészek láthatóan nagyon jól érezték magukat a forgatásokon.

Hirdetés

Hivatalosan a mai napon jelenik meg a Bosszúállók: Végtelen háború DVD-s kiadása, a Blu-ray verzió pedig kicsit később, augusztus 14-én lesz elérhető - legalábbis Amerikában. A DVD-ken jellemzően a filmek bakiparádéja is megtekinthető, az a Végtelen háború esetében sem lesz másként.

Hirdetés

Az AB Network YouTube csatorna jóvoltából viszont már online is elérhető a mókás klipek gyűjteménye. Ha szerettétek a filmet, semmiképp ne hagyjátok ki az alábbi videót. 

A Végtelen háború egyébként már több mint 2 milliárd dolláros bevételt termelt világszerte, amivel 2018 legjobban teljesítő mozija. A Marvel Cinematic Universe tovább pörög - a moziban már megy A Hangya és a Darázs, jövő márciusban érkezik Marvel Kapitány, áprilisban pedig a Végtelen háború második része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)