Hirdetés

Az Empire szerint a Bosszúállók: Végtelen háború lett az idei év legjobb filmje

|

A filmekkel foglalkozó brit magazin összerakott egy top 20-as listát, amelynek első helyén a szuperhősös mozi áll.

Hirdetés

A kasszáknál, illetve a rajongók körében is remekül teljesített az idén áprilisban debütált Bosszúállok: Végtelen háború, amelyben a Marvel hősei és Thanos küzdöttek meg egymással. Így pedig érthető, hogy egy neves külföldi lapnál most ez az alkotás lett az idei év legjobbja.

Hirdetés

Az Empire magazin készített egy top 20-as listát, amelyben a srácok összeszedték, hogy szerintük mely alkotások voltak a legjobban 2018-ban. A harmadik helyen a Hang nélkül című horrorfilm áll, a második a Mission: Impossible - Utóhatás lett, a dobogó legfelső fokára pedig a Bosszúállók: Végtelen háború került, ami a magazin szerint egy óriási blockbuster lett, tele olyan pillanattal, amitől leesik az ember álla.

Egyetértetek velük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)