Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - az új promókép Thanos csatlósaira fókuszál

|

A legújabb Bosszúállók: Végtelen háború képen Thanos mellett ott feszítenek a Black Order tagjai is.

Hirdetés

Már jó ideje tudjuk, hogy a Föld legnagyobb hőseinek a Bosszúállók: Végtelen háborúban nem csak az őrült titánnal kell megküzdeniük, Thanos ugyanis hozza majd az egész bandát, jön a Black Order, és annak katonái, az outriderek is. 

Hirdetés

Nemrég befutott egy egész mutatós promóciós kép is a film kapcsán, amin Thanos mellett a Black Order tagjai láthatóak. Nagyjából a kép közepén kapott helyet egy cseppet sem bizalomgerjesztő külsejű hölgy, Proxima Midnight. Ő Thanos egyik legfélelmetesebb harcosa, aki egy nem mindennapi lándzsát forgat. Fegyverének pengéit egy csillagból kovácsolták, hegyük pedig minden ismert anyagon áthatol. Tőle jobbra Corvus Glave vigyorog, aki Thanos seregeinek főparancsnoka. Bal felül Ebony Maw feje látható. Ő Thanos legtitokzatosabb, egyúttal legveszélyesebb segítője. Az Infinity képregényekben például több szuperhős agyát is átmosta, és saját célja szerint manipulálta őket. Végezetül jobbra lent tűnik fel Cull Obsidian kobakja, akit a képregényekben még Black Dwarfnak hívtak. A hatalmas monstrum egy szintén méretes pörölyt forgat, amivel egy hős sem szeretne közelebbi ismeretséget kötni. 

Thanos hadnagyai mellett egy outrider is látható a kép bal alsó sarkában. Az outriderek mesterségesen létrehozott idegenek, akiknek nemes egyszerűséggel az a feladata, hogy olyan új bolygókat találjanak, amelyeket Thanos és kompániája könnyűszerrel az igája alá tud vonni. Ha egy arra alkalmas planétára bukkannak, akkor az outriderek közvetlenül Corvus Glaive-nek jelentenek, aki a teljes Black Orderrel a helyszínre érkezik és megkezdik a népirtást. A 60 milliós lakosságú Ahl-Agullo bolygón például a Black Order érkezése után csak pár ezer fő maradt életben, szóval érdemes lesz vigyázni velük. 

Április 26-án derül majd ki a Bosszúállók: Végtelen háborúban, hogy mire megy Thanos és a Black Order a Marvel legerősebb szuperhősei ellen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)