Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - vajon tényleg spoileres ez a japán promókép?

|

Megjelent az interneten egy kép, ami Japánból származik, és a film néhány szereplőjét ábrázolja, a rajongók pedig egyből elméleteket kezdtek gyártani.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg a Bosszúállók: Végtelen háború az egyik legjobban várt film a világon, és a premier előtti hetek elég lassan telnek. Most például egy plakát keltette fel néhány rajongó érdeklődését, akik érdekes következtetéseket vontak le a látottak alapján. Csak akkor olvassatok tovább, ha már naprakészek vagytok a Marvel filmes univerzumának történetével, ugyanis spoilerek következnek.

Hirdetés

A Redditen jelent meg az alább látható japán banner, amin többek között Thanos látható, illetve az első Bosszúállók szereplői, annyi különbséggel, hogy Sólyomszem helyett Doctor Strange van a képen. Ami viszont érdekesebb, hogy a plakáton Thanosnak már megvan az összes Végtelen Kő, illetve a jelek szerint Thornak ismét megvan mindkét szeme, és olyan, mintha egy heg volna az arcán. Természetesen előfordulhat, hogy csak véletlenül lettek így ábrázolva a karakterek, de érdemes lehet észben tartani a dolgot. Simán elképzelhető, hogy a képhez egy nyers fotót használtak, amire a többi plakátnál digitálisan került rá a szemfedő. Elvileg a forgatás során is szabadon volt Chris Hemsworth mindkét szeme, és csak digitális utómunkával került fel rá az a bizonyos szemtapasz. 

Illetve érkezett egy rövid TV spot is, amiből nem derül ki túl sok újdonság, de azért nézzétek meg, ha már alig várjátok a film megjelenését.

Ti hogy bírjátok a premierig hátralévő napokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)