Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - egy csomó mellékszereplő tisztázatlan sorsára derült fény

|

A Bosszúállók: Végtelen háború zárása hagyott bennünk egy csomó kérdést, most ezek közül válaszoltak meg párat.

Hirdetés

Bár gondolom egyre kevesebb olvasónk mondhatja el magáról, hogy ő bizony még nem látta a Bosszúállók: Végtelen háborút, de azért természetesen most sem mulasztom el kötelességemet, és figyelmeztetlek benneteket, hogy a következő sorok bizony spoileresek lesznek.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború ugyebár azzal a merész (illetve a már bejelentett filmes folytatások miatt talán mégis egy kicsit súlytalan) zárással döbbentette le a nézőket, hogy Thanos egyetlen csettintésével az univerzum élőlényeinek felét kiirtotta, így temérdek szereplő is elporladt. A film azonban természetesen csak a legfőbb karakterekre koncentrált, egy csomó mellékszereplő sorsa kérdéses volt a stáblista lepergése után. A rendező Russo testvérek most róluk meséltek.

Szóba került például Howard, a kacsa, akit eddig csupán egy stáblistás jelenetben láthattunk, így az sem biztos, hogy egyáltalán lenne vele bármiféle jövőbeli terve a stúdiónak. Most viszont kiderült, hogy tollas barátunk épségben van. Thor egykori szívszerelme, Natalie Portman kapcsán viszont nem kaptunk új információkat - a rendezők szerint erről túlzottan spoileres lenne beszélni. Emlékeztek még arra a színészre, aki a Thor Ragnarök elején Lokit játszotta Asgardban a színpadi jelenetnél (és nem mellékesen Matt Damon volt)? Nos, ő viszont sajnos halott, ahogy  Betty Ross, Hulk egykori kedvese sem úszta meg Thanos népirtását. Kanyarodjunk vissza egy pillanatig a harmadik Thor mozira, konkrétan Korg és Miek karaktereire. Egyelőre azt sem tudtuk, hogy egyáltalán azt túlélték-e, mikor Thanos rajtaütött az asgardiak űrhajóján, nemhogy az ominózus csettintést. Kevin Feige, a Marvel Studios fejese viszont korábban már említette, hogy terveik vannak ezzel a duóval, így nem kell izgulni értük. Valkűr ugyancsak él és virul, de Sif úrnő már nem volt ilyen szerencsés. 

A Fekete Párduc kishúga, Suri ügyében is a spoilerekre hivatkozva tértek ki a válasz elől a Russo tesók. Mi viszont nem igazán aggódunk érte, egyes pletykák szerint pont őt láthatjuk majd a Fekete Párduc jelmezbe bújva a Bosszúállók 4-ben. Pókember hatalmas cimborája, Ned is a "túlzottan spoileres" kategóriába esik a rendezők szerint, de az kiderült, hogy May néninek nincs semmi baja. Így mondjuk Tony Stark egy elég kemény beszélgetésnek néz elébe, mikor visszatér a Földre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)