Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - Mordály és Bucky találkozása lehet a film egyik legviccesebb jelenete

|

Az űrbéli mosómedve és a második világháborús veterán is összefut majd az új Avengers moziban, pár sort pedig már most megismerhetünk kettejük párbeszédéből.

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, hogy a most következő hír bizony spoileres lesz, szóval ha valaki érzékeny erre, és egyetlen mondatot sem szeretne túl korán megismerni a Bosszúállók: Végtelen háborúból, akkor most szépen térjen is vissza a GSO főoldalára és keressen magának más olvasnivalót, higgyétek el, akad bőven ott érdekesség bőven. 

Hirdetés

Ha viszont téged nem zavar, hogy már most ellövünk egy poént a filmből, akkor örülni fogsz annak, hogy az Entertainment Weeklynek hála kiderült, milyen párbeszéd zajlik majd le Mordály és Bucky között. Akik látták már A galaxis őrzői filmeket, azok pontosan tudják, hogy kedvenc mosómedvénk valamilyen furcsa vonzalmat érez a művégtagok iránt, és szeretné mindenképpen megkaparintani őket, már csak a móka kedvéért is. Nincs ez másképp Bucky új karjával sem, amelyet a Fekete Párduc húga, Shuri tervezett. Egészen pontosan így próbálja majd megszerezni Mordály Bucky karját.

- Mennyibe kerül a puskád? - kérdezi Mordály.
- Nem eladó. - feleli határozottan Bucky.
- Oké, akkor mennyit kóstál a kéz? Mennyit kérsz a kézért? - teszi fel az újabb kérdést a mosómedve, miközben mohón bámulja Bucky karját.

Egyelőre ennyi derült ki, a folytatásért pedig egészen április 26-ig kell majd várnunk, hiszen akkor érkezik meg a magyar mozikba a Bosszúállók: Végtelen háború.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)