Hirdetés

Máshogy is alakulhatott volna Nick Fury sorsa a Végtelen háborúban

|

Látványtervek alapján Corvus Glaive még Thanos csettintése előtt meggyilkolta volna az egykori kémfőnököt.

Hirdetés

Nick Fury a Marvel Filmes Univerzum egyik legfontosabb szereplője, hiszen ő verbuválta a Bosszúállók csapatát és rengeteg szuperhős önálló kalandjában is a elengedhetetlen volt a segítsége. Noha Thanos csettintésére ő is szertefoszlott, Hulk szerencsére visszahozta az életbe a Bosszúállók: Végjátékban. Most napvilágot látott néhány látványterv, melyek szerint a produkció egy pontján még úgy festett, nem ér ilyen boldog véget Samuel L. Jackson karaktere.

Hirdetés

Azt mind tudjuk, hogy akik a Végtelen háború előtt, alatt vagy után Thanos csettintésétől függetlenül vesztették életüket, azok bizony nem tértek vissza a halálból. Így például Loki, Vízió és Fekete Özvegy elmúlása is visszafordíthatatlannak bizonyult, de úgy tűnik, hogy egy korai terv alapján Nick Fury is az Őrült Titán elleni küzdelemben elhunyt áldozatok számát gyarapította volna:

Ebben a változatban Vízió, Amerika Kapitány és Fury csapott volna össze Corvus Glaive-vel, mely harc során a S.H.I.E.L.D. egykori vezetőjét brutálisan átszúrta volna a Thanost szolgáló Fekete Rend tagja. Mivel Fury a Marvel Kapitányban és a Pókemberben is fontos szerepet játszott, így ez a koncepció végül nem valósult meg. 

Szerintetek jobb így, vagy érdemes lett volna őt is feláldozni a harcban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)