Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - most már biztos, hogy Peter Dinklage benne lesz

|

A pletyka beigazolódott, mindannyiuk Tyrionja is fontos szerepet kap a Marvel legnagyobb hősei mellett.

Hirdetés

Már hónapok óta pletykálják, hogy a Trónok harca egyik központi karakterét, Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage is szerepet kap a Marvel következő szuperprodukciójában, a stúdió azonban egészen mostanáig nem kommentálta a dolgot.

Hirdetés

Most, hogy befutott a Bosszúállók: Végtelen háború új trailere, természetesen rengetegen nézték újra képkockáról képkockára az egészet, hogy megtalálják valahol a színészt, de hiába. Nem sokkal később azonban megérkezett a poszter, ami hivatalossá tette a dolgot.

Nem látjátok? Pedig ott van. Na jó, a képen nem szerepel, de a stáblistában ott a neve, közvetlenül Idris Elba után.

Hogy pontosan kit alakít majd, az továbbra sem derült ki, de Watcher Uatu és Pip the Troll neve is felmerült. A színészt még tavaly látták vörös hajjal távozni egy manhattani fodrásztól, Pip the Troll pedig vörös hajú, így mi rá tennénk a voksunkat.

Akárhogy is, április 26-án minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)