Hirdetés

Elég szépek Bosszúállók: Végtelen háború új plakátjai

|

Öt kő, öt plakát, neonfények és érdekes csapatösszeállítások.

Hirdetés

Nyugi, a film április 26-ai bemutatójáig bőven lesz még anyag, elvégre nem csak az év, de a Marvel történelmének egyik legfontosabb mozijáról van szó.

Hirdetés

A napokban öt plakát került fel a közösségi oldalakra, melyek mindegyike valamely már felfedezett végtelen kőhöz kapcsolódik (a hatodik, a lélekkő hollétéről még semmit nem tudunk).

Az első zöld, és a Strange által birtokolt időkőhöz kapcsolódik, bár érdekes módon ő maga nem szerepel rajta. Van viszont Fekete Özvegy, a Fekete Párduc, Hulk és Okoye.

A valóság köve a következő, erre került fel Doktor Strange, Vasember, Pókember és Wong. Valószínűleg inkább színek szerint szortíroztak.

Ez a Tesseract, avagy a tér kövéhez kapcsolódón is látszik, ugyanis Amerika Kapitány, Bucky, Nebula, Shuri és Mantis szerepelnek rajta, akikhez többé-kevésbé kapcsolódik a kék szín.

A hatalomé a lila szín, a galaxis őrzői és az általuk elkapott Thor gyülekeznek ezen.

Végül pedig itt a sárga, Vízió által birtokolt elmekő plakátja, rajta magával Vízióval, a Skarlát Boszorkánnyal, Sólyommal és Hadigéppel. 

Melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)