Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - a Pókember LEGO figura lövi el a film egyik nagy spoilerét?

|

Lassan tényleg minden képregényfilm titkait LEGO minifigurák által ismerjük meg.

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, hogy a következő sorok erősen spoilersek, csak akkor folytassátok az olvasást, ha nem zavar, hogy valószínűleg már most megismeritek a Bosszúállók: Végtelen háború egyik fordulatát.

Hirdetés

Nem is olyan régen Thor új fegyveréről írtunk, amit egy LEGO minifigura leplezett le még a Bosszúállók: Végtelen háború premierje előtt. Nos, a jelek szerint a filmhez kapcsolódó Pókember LEGO figura sem sikerült diszkrétebbre. Azt eddig is tudtuk, hogy a Végtelen háborúban Peter Parker azt a ruhát viseli majd, amelyet a Pókember: Hazatérés végén felajánlott neki Tony Stark. Bár az internet népe előszeretettel Vaspók néven illeti a ruhát (ezt a göncöt a Polgárháború alatt hordta a képregényekben Peter), december elején mi azért rávilágítottunk már, hogy az új vörös-kék öltözet sokkal jobban hasonlít a Parker Industries által gyártott pókruhára, mint a vörös-arany Vaspók felszerelésre.

Az említett LEGO figura alapján azonban a Bosszúállók: Végtelen háborúban tényleg a Vaspók ruhát akarják adaptálni a készítők. A képregények szerelmesei jól tudják, hogy a Vaspók szett legizgalmasabb funkciója a hátrészből előhívható három hatalmas fémkar volt. Ezek a karok pedig az új Bosszúállók filmben is visszatérnek, noha ezúttal nem három, hanem egyből négy gépiesített karomról van szó. Mutatjuk, hogy fest a figura.

Ide kattintva eléritek azt a videót, amelyben az új Pókember LEGO-t is megnézhetitek más figurák mellett. 

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án landol a magyar mozikban, szóval legkésőbb ekkor kiderül, hogy Pókember valóban megkapja-e az extra fémkarokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)