Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - régi sérelmek is előkerülnek

|

Robert Downey Jr. egy interjúban elárulta, hogy a film során ismét szembe fog kerülni Vasember és Amerika Kapitány.

Hirdetés

Amerika Kapitány és Vasember nézeleltérése a Polgárháború során csúcsosodott ki, de amikor Thanos eljön, hogy megkaparintsa a Hatalom köveit, nincs helye a viszálynak.

Hirdetés

Bármennyire is megkövetelné a helyzet, hogy a két hős békét kössön, Robert Downey Jr. kijelentése arra enged következtetni, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború során felszakadnak a régi sebek.

"Ez a legnehezebb számomra, mert amikor Evans-ra nézek kedvem támad odamenni hozzá és megszagolni őt vagy elmondani neki milyen menőn néz ki a napszemüvegében, amikor ebédelni megy. És ehelyett meg csak szúrósan nézek rá."

Az Amerika Kapitány: Polgárháború végén valamennyire csillapodtak a kedélyek, amikor a Kapitány elnézést kért Vasembertől, de ezek szerint nem oldódott meg teljesen a kettejük között lévő ellentét.

"De ez a viszony is meg fog változni." 

- tette hozzá Robert Downey Jr.

Arra, hogy hogyan alakul Amerika Kapitány és Vasember kapcsolata választ kapunk majd a 2018. április 26-án érkező Bosszúállok: Végtelen háború során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)