Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - kiderült valami a lélekkőről

|

A film egyik rendezője megerősítette, amit sejtettünk, és ami elég jó utalás arra, kivel vagy kikkel találkozhatunk ismét a Bosszúállók 4-ben.

Hirdetés

Talán mondani sem kell, ez a cikk elég erős spoilereket tartalmaz a Végtelen háborúval kapcsolatban, úgyhogy csak és kizárólag saját felelősségre görgessetek tovább.

Hirdetés

De tök komolyan, kiderül egy pár olyan dolog, amit jobb személyesen látni.

Most még visszafordulhattok.

Nem? Oké. 

Nos, az a helyzet, hogy Gamora valószínűleg nem halott, és azok sem, akiket Thanos egy csettintéssel megsemmisített a film végén. Joe Russo, a film rendezője ugyanis állítólag egy iowai iskolában tartott előadása során megerősítette, hogy a lány a lélekkőben van, mely egy külön világot rejt. Amikor Thanos a fiatal lánnyal beszél, a kőben teszi. Azt nem tudni, miért gyerekként látjuk, erre nem adott magyarázatot. Jó esély van arra, hogy nem csak Thanos lánya, de mindenki, akinek teste porrá vált, a kőben rekedt, és a Bosszúállók 4-ben onnan fogják kiszabadítani őket.

A várakozás egy kicsit könnyebb lett, de azért reméljük, nem kapunk mindenre választ a film jövő májusi megjelenéséig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)