Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - nagyon pozitívak a tesztközönség visszajelzései

|

A film egyik rendezője, Joe Russo beszélt az alkotási folyamatról, aminek a végén megszületett a Marvel eddigi 22 filmjén átívelő történetet lezáró mozi.

Hirdetés

A Russo testvérek az első Amerika Kapitány filmmel debütáltak a képregényfilmek terén, de már előtte is jó pár sorozatban kipróbálhatták magukat.

Hirdetés

A rendezőpáros egy évtizedig dolgozott televíziós vígjáték sorozatokon, ami elmondásuk szerint jó tanulópénz volt ahhoz, hogy most egy igazán nagyot alkothassanak. A sok részen átívelő sztori kidolgozását és a sűrű és feszült cselekmény megalkotását már itt elkezdték kitanulni, később pedig áthozták ezeket az eszközöket a Marvel filmekbe is. 

Nagyon szigorúak vagyunk a sztori kulcsfontosságú pontjait tekintve, és hónapokat töltünk a vágószobában, hogy addig csavargassuk és variáljuk a narratívát, amíg meg nem találjuk a legjobb megoldást. Nagyon odafigyelünk a tesztközönségünkre, hogy megmondják nekünk, ha jó nyomon járunk vagy ha rossz döntéseket hozunk. A Végjátéknál az egyik legfantasztikusabb visszajelzést kaptuk a Marvel történetében.

- mondta Joe Russo. Szerinte a film egyedi és megismételhetetlen élményt kelt majd a nézőkben, amit mindenképp meg akarnak majd osztani egymással.

A premierig már kevesebb mint egy hónap van hátra, mi pedig már nagyon várjuk a Russo által lefestett élményt. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)