Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - ez lenne Thor új fegyvere?

|

Ahogy olyan sokszor máskor, most is egy LEGO figura árulta el a nagy titkot.

Hirdetés

A következő sorok spoileresek lehet a Thor: Ragnarök film tekintetében. Bár emlékeim szerint a szóban forgó jelenetet már az egyik előzetes is ellőtte, azért tartsátok észben: mi szóltunk előre.

Hirdetés

A Thor: Ragnarökben a mennydörgés istene elveszíti legendás kalapácsát, a Mjölnirt. A pörölyt Hela, a halál istennője egyetlen mozdulattal összezúzta, így a mozi további részében Thornak alkalmi fegyverek után kellett néznie. Nos, a jelek szerint ez a Bosszúállók: Végtelen háborúban megváltozik, itt ugyanis Chris Hemsworth már egy baltát forgat majd - persze ha hinni lehet az alábbi fotónak. Egy új LEGO készletről szivárgott ki ugyanis egy fotó, ezen a fényképen pedig Thor figurája mellett egy ismerős fejsze látható. 

A Jarnbjorn nevet viselő fejsze nem ismeretlen a képregényrajongók számára. Ezt a fegyvert még jóval a Mjölnir megszerzése előtt használta Thor, nagyjából a 9. század körül. Ezekben az időkben számtalanszor megpróbálta felemelni a pörölyt, de nem volt még méltó a Mjölnir viselésére, így a kalapács meg sem moccant. A jégóriások viszont nem szeletelik fel saját magukat, így Thornak kellett egy másik fegyver. Az évszázadok során a Jarnbjornnek számos gazdája volt, de végül Thor sikeresen visszaszerezte, és egészen addig az asgardi fegyvertárban pihent a balta, míg a villámok istene újra érdemtelenné nem vált a Mjölnir forgatására. Azóta Thor a képregényekben újra a Jarnbjornnel darabolja a rosszfiúkat. 

Legkésőbb 2018. április 26-án kiderült, hogy Thor tényleg megkapja-e ezt a fegyvert a Bosszúállók: Végtelen háborúban, a film ekkor érkezik ugyanis a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)