Hirdetés

Jöhet még egy Bosszúállók: Végtelen háború trailer?

|

Ha esetleg eddig nem volt még elég a hype, akkor egy újabb Avengers: Infinity War előzetest láthattok most, elég sok új jelenettel.

Hirdetés

Annyira nem meglepő, hogy pörög a Bosszúállók hype, a Puliwoodos kollégák gőzerővel hegesztik nektek éppen a Végtelen háborúval kapcsolatos tudnivalókat. Hamarosan mind moziban tátjuk majd a szánkat (vagy tetszés szerint fanyalgunk a Marvel patikamérlegen kiszámolt tömegszórakoztató formuláin, kinek mi a kellemesebb időtöltés), és ehhez persze még tolni kell az előzeteseket, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés

Most is befutott egy, friss és ropogós tévészpot, van benne több új jelenet is, morcosság és kellemes egysorosok, vagyis minden, amit egy Marvel filmtől várni lehet. Nézzétek:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)