Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború előzetese lett minden idők legnézettebb trailere a YouTube-on

|

A rajongók tűkön ülve várták már az előzetest, és egyből rávetették magukat, amikor az befutott. Meg is lett az eredménye.

Hirdetés

November végén megkaptuk a Bosszúállók: Végtelen háború legelső hivatalos előzetesét, amit egyébként már szinkronosan is elérhettek. Ráadásul a videó nemrég a legnézettebb trailerek listájának élére tört, megelőzve egy másik népszerű franchise kedvcsinálóját.

Hirdetés

Ugyan csak egy kicsivel, de az új Bosszúállók mozi trailerének sikerült túlszárnyalnia nézettségben a Star Wars: Az ébredő Erő legelső kedvcsinálóját. A Marvel videója a cikk írásának pillanatában több mint 100 millió megtekintéssel büszkélkedhet, míg a Star Wars hetedik epizódjának előzetesét 99 millióan nézték meg.

Nektek hogy tetszett a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háború első trailere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)