Hirdetés

A Bosszúállók színészei lerajzolták magukat, a végeredmény pedig lenyűgöző

|

Na jó, ez azért így nem teljesen igaz, de az biztos, hogy egy nemes szándék áll a kicsit ügyetlen rajzok mögött.

Hirdetés

A kedvenc szuperhőseinket megálmodó művészek általában hihetetlenül menő rajzokat tudnak készíteni, viszont a hősöket alakító színészek már sokkal kevésbé. Ez persze nem tartja őket vissza attól, hogy megpróbálják, főleg akkor, ha a rajzok egy nemes cél érdekében készülnek.

Hirdetés

A Jimmy Kimmel Live legutóbbi adásában a Bosszúállók: Végtelen Háború szereplőit megkérték, hogy rajzolják le a filmbeli karaktereiket, ők pedig eleget is tettek a kérésnek. A végeredmény ugyan nem lett túl meggyőző, azért mindegyiken látszik a lelkesedés, az pedig külön öröm, hogy a rajzokat el fogják árverezni és a befolyt összeget a Starlight Children's Foundation fogja megkapni.

Nektek melyik remekmű tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)