Hirdetés

Botrányai miatt megválhat a Warner a nemrég letartóztatott Ezra Millertől

|

Ezra Miller legutóbbi balhéja után vált kétségessé, szeretne-e még valaha együtt dolgozni a Warner a Flash - A Villám főszereplőjével.

Hirdetés

A múlt héten érkezett a hír, hogy letartóztatták Ezra Millert, aki a Warner Bros. több filmes projektjében is érintett, ezek közül a legnagyobb súllyal minden bizonnyal a DC univerzumában betöltött szerepe a legfontosabb Barry Allen, azaz Flash megszemélyesítőjeként, de a Legendás állatok széria stábjának is fontos tagja. Viszont mivel nem a karaokézó társaság elleni kirohanása volt Miller első problémás esete, beszámolók szerint a stúdióban erősen elgondolkodtak rajta, hogy megszakítsák a munkakapcsolatot a huszonkilenc éves színésszel.

Rolling Stone egy, az eseményeket állítólag ismerő forrásra hivatkozva azt írja, hogy a Warner vezetői a DC döntéshozóival közösen tartottak a múlt héten egy közös megbeszélést, és arra jutottak, hogy egyelőre parkolópályára tesznek minden projektet, aminek Ezra Millerrel is részesen. Ebbe beletartoznak felbukkanásai a DC kiterjesztett univerzumában. Flashként az elmúlt években láthattuk az Arrowverse sorozatain átívelő Crisis on Infinithe Earths történetszálban, valamint a Peacemaker sorozatban is a mozifilmes szereplései mellett.

Hirdetés

A legfontosabb kérdés persze az önálló Flash mozi sorsa, aminek a forgatása véget ért tavaly ősszel, amikor megkaptuk az első előzetesét is. A premiert viszont a korábban tervezett 2022 novemberi időpont helyett elhalasztották 2023 nyarára, így van még idejük eldönteni, hogy szeretnék-e ebben a formában bemutatni a filmet, vagy inkább elvágják a kapcsolatot Ezra Millerrel. Azt, hogy  vezetőség nem akarja elhamarkodni a dolgot, megmagyarázza, hogy csak a napokban válik véglegessé a Warner Bros. és a Discovery egyesülése, így nem kizárt, hogy új emberek kerülnek a tényleges döntéshozói pozíciókba.

Ami pedig Miller értékelését illeti a stúdión belül, néhány másik eset is történt az elmúlt években, amik fejfájást okozhatnak a Warnernek. 2020-ban Izlandon dobták ki egy bárból a színészt, mert fojtogatott és földre vitt egy nőt, majd egy - azóta törölt - Instagram-videóval kavart kisebb botrányt Miller, amiben azzal fenyegette a Ku Klux Klan tagjait, hogy megöli őket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Emellett beszámolók szerint munka közben is nehéz természetnek bizonyult, a Rolling Stone úgy tudja, hogy a Flash forgatása közben "rendszeres dühkitörései" voltak. A Legendás állatok: Dumbledore titkaival összefüggésben viszont nem említenek hasonló problémákat, pedig ezt közvetlenül a Flash előtt, 2020 őszén forgatták. Igaz, ebben a projektben jelentősen kisebb szerep hárult Ezra Millerre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)