Hirdetés

Bővül az Avatár világa: animációs film és sok minden más is készül

|

Az Avatár sorozatok alkotói visszatérnek és egy teljes csapatot kapnak a hátuk mögé, hogy még több történetet mesélhessenek el az idomárok világából.

Hirdetés

A Nickelodeon egy nagyon jó hírrel lepte meg az Aang és Korra legendájának rajongóit: jön az Avatar Studios, egy teljes stúdió, ami csak arra épül, hogy még több tartalmat hozzanak nekünk az Avatár világából.

Az első nagyobb projektjük egy animációs film lesz, amiről egyelőre nem sokat tudunk. Az biztosnak tűnik, hogy előbb-utóbb minden új Avatár projekt megtekinthető lesz több streaming platformon keresztül is.

Aki esetleg attól tartana, hogy a sok újdonság között elveszne a lényeg, azoknak megnyugtató lehet a tudat, hogy az Avatar Studiost az első sorozat atyjai, Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezetik.

Hirdetés

Konkrétumok tekintetében szegényes volt a bejelentés, de mind a Nickelodeon mind az alkotópáros nagyon izgatottnak tűnik.

"Nehéz belegondolni, hogy már eltelt 19 év azóta, hogy összeraktuk az Avatár: Aang legendáját. Ennyi idő után is vannak történetek és időszakok Aang életében, amiket szeretnénk elmesélni. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy van egy folyamatosan növekvő rajongótábor, akik legalább annyira szeretik felfedezni az Avatár univerzum darabkáit, mint mi magunk."

Érdemes lesz figyelemmel követni a srácok munkáit, és ha még nem pótoltátok az Aang és Korra legendája sorozatokat, akkor most lehet érdemes nekiülni, igazán különleges alkotások, amiket nagyon könnyű megszeretni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)