Hirdetés

Brad Pitt 31 millió forintot fizetett volna azért, hogy Emilia Clarke társaságában nézhesse a Trónok harcát

|

De valakinek még ennél is többet ért a randi.

Hirdetés

Sean Penn éves jótékonysági aukcióján idén egy meglehetősen izgalmas "termék" is volt. A vásár tétje egy Trónok harca rész végignézése volt Emilia Clarke színésznő társaságában. A vásáron egyébként Kit Harington, a Jon Snowt játszó színész is részt vett.

Hirdetés

A Trónok Harca aukció 20 000 dollárról (5 200 000 Ft) indult, ami aztán egészen 160 000 dollárig (41 600 000 Ft) ment. A győztes nem Brad Pitt lett, bár a színész elég komolyan megküzdött a lehetőségért.

"Volt egy pillanat, amikor az aukció vezetője kikiabálta, hogy 'Itt van-e Észak királya?!'. Aztán kiderült, hogy Harington egyébként éppen akkor lépett ki a gáláról a mosdóba. Mindeközben Brad Pitt 80 000 dollárt dobott be licitnek, aztán ezt magától 90 000-re emelte. Amikor Harington visszajött a terembe, akkor felajánlotta, hogy ő is beül az epizód nézésre. Ekkor emelte Pitt 120 000-re a saját licitjét."

Majdnem sajnáljuk, hogy így sem ő nyert. A 160 000 dollárral a licitet megnyerő résztvevő kiléte titok maradt, de a lényeg, hogy a tőle érkező pénz is jótékony célokra megy majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)