Hirdetés

Brad Pitt hamarosan visszavonulhat, szerinte már a karrierje végén van

|

Ugyan a veterán színésznek most épp rengeteg melója van, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a karrierje is felfelé ível.

Hirdetés

Brad Pitt napjaink egyik legismertebb színésze. Majd' 30 év telt el az Interjú a vámpírral óta, de sokaknak még mindig ő jut eszükbe, amikor a hollywoodi szépfiúkról van szó. A színész mögött egy sűrű és hálás karrier nyomai húzódnak, és bár még nincs a láthatáron a célvonal, szerinte hamarosan oda fog érni. A GQ magazinnak adott interjújában már a befejezésről beszélt.

Hirdetés

A koronavírus-járvány alatt Brad Pitt pályafutása (sokakéval egyetemben) parkolópályára került, és bár az azóta eltelt hónapokban rengeteget dolgozott, szerinte ez csak az utolsó szakaszának kezdetét jelenti.

"Úgy gondolom, hogy már a végét járom. Ez az utolsó szemeszterem vagy trimeszterem. Most az a lényeg, hogy miből áll majd ez a rész. Hogyan akarom én megtervezni ezt."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az 58 éves színészben még bőven lenne lendület a további szerepekhez, Az elveszett városban nem lehetett nem imádni, de az is igaz, hogy már szinte mindent elért, amit lehetett, miközben az álomgyár folyamatosan új arcokat és sztárokat keres. Érthető, hogyha úgy érzi, hogy itt az ideje visszavonulnia. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)