Hirdetés

Breaking Bad - az egész csak egy rémálom volt

|

A sorozat alternatív befejezésében Bryan Cranston sírva ébredt fel álmából, melyben valami kölyök nagyon sokszor használta a „b-betűs szót”. Zseniális.

Hirdetés

Mielőtt a Breaking Baddel a lehető legszélesebb körben ismertté vált volna, a Walter White-ot alakító Bryan Cranston a Már megint Malcolm (Malcolm in the Middle) című sorozatban alakította Halt.

Az alábbi jelenet szerint a sorozatnak úgy lett vége, hogy a főszereplő felriadt - kiderült, hogy az egészet csak álmodta. Most Cranston újra ágyba bújt egykori sorozatbeli feleségével, Jane Kaczmarekkel, hogy a rajongók humorizálását valósággá váltsák. Nem véletlen, hogy Cranston négy Emmyt kapott Walter megformálásáért. „Ez volt a legijesztőbb álmom. Drogkereskedő voltam. Világszínvonalú kémikus, és főztem és árultam ezt az ultra tiszta metamfetamint.” - meséli Cranston már-már önkívületi állapotban. A jelenet végén jó éjszakát kíván Skylernek, majd a kamera Heisenberg kalapját mutatja az ágy melletti fotelban. A jelenetet egyébként állítólag januárban forgatták, és felkerül majd a teljes sorozatot tartalmazó kiadás extrái közé. Aki még nem ért a Breaking Bad végére, az is bátran megnézheti, nincsenek benne spoilerek, csak néhány általános infó. Köszönjük, hogy ez megtörtént.

(A Sony nem tette hivatalosan a világ bármely pontjáról megtekinthetővé a videót, a fenti feltöltés talán ezért van tükrözve. Ha időközben törölnék, keressetek rá a „Breaking Bad alternate ending malcolm” kifejezést használva.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)