Hirdetés

Breaking Bad - 75 millió dollár három új epizódért

|

A DreamWorks vezére a világ legnagyobb Breaking Bad rajongója és szó szerint bármi árat megadna érte, hogy folytatódjon a sorozat.

Hirdetés

Szeptember végén hivatalosan is véget ért a Breaking Bad széria, de ebbe nem mindenki tudott belenyugodni. Petíció vagy fenyegetőlevelek helyett azonban Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks feje teljesen más utat választott és rengeteg pénzt ajánlott a készítőknek, ha készítenek még pár epizódot. Ez is egy megoldás.

Katzenberg bizonyítottan a világ legnagyobb Breaking Bad rajongója lehet, ugyanis pár hete felajánlotta Vince Gilligannek, a sorozat alkotójának, hogy 75 millió dollárt fizet akkor, ha további három epizóddal kibővítik az utolsó, 5. évadot.

 

Mivel egy-egy rész gyártási költsége állítólag 3,5 millió körül mozgott, ez szép kis summát jelentett volna a stábnak, de Gilligan visszautasította az ajánlatot. Az epizódok nem is a tévében mentek volna, hanem kis online részenként, amiért a nézőknek alkalmanként 50-99 centet kellett volna fizetnie. Érdekes kezdeményezés lehetett volna és rajongók millióinak csalhatott volna mosolyt az arcára, de a sorozat záróepizódja nem is igazán teszi lehetővé a folytatást.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)