Hirdetés

Breaking Bad és a The Walking Dead egymás ellen (videó)

|

Rick Grimes Walter White ellen? Ki a keményebb? Ki nyomná le a másikat? A nagy összecsapás mellett kiderül, hogy a Breaking Bad sorozatban volt egy The Walking Dead Easter Egg is. Tudtátok?

Hirdetés

Viszonylag kevés ember van már manapság, akinek be kellene mutatni az Epic Rap Battle sorozatot, tehát nem is nagyon izzasztom magam ezzel: hírességek és fiktív szereplők csapnak össze egy nagy rap csata keretében, hogy jól megmondják egymásnak az úgyvant.

Mi eléggé rá vagyunk kattanva, ráadásul most a két kedvenc sorozatom hőse megy egymásnak, így muszáj veletek gyorsan megosztanom az élményt, mert Rick Grimes és Walter White szópárbaja következik, de már a GOD DAMMIT CARL, GET BACK! kezdésnél kész voltam teljesen. Na de nem is én formázom itt szépen a szavakat, hanem a két mester:

És akkor egy kis ráadás: tudtátok, hogy a Breaking Bad sorozatban volt elrejtve egy finom kis The Walking Dead Easter Egg? Bevallom, nekem nem tűnt fel, de nézzétek meg az alábbi jelenetet, ahol feltűnik egy piros Dodge Charger, amelynek egy bizonyos Glennek kell odaadni. Ismerős a kocsi? És Glenn? A videóban segítségnek ott a csatolt TWD jelenet is:

Na és szerintetek ki a tökösebb főhős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)