Hirdetés

Készül a Breaking Bad film

|

Öt évvel a sorozat fináléja után visszatérhet Jesse és Walter.

Hirdetés

Minden idők egyik legjobb drámája volt a Breaking Bad, ami egyedi ötletével, csavarjaival, és szimpatikus karaktereivel vált emlékezetessé.

Hirdetés

Az ebből kinőtt spin-off, a Better Call Saul még mindig megy, de a készítők többet akarnak. A Variety szerint Vince Gilligan, a sorozat atyja már dolgozik egy kétórás filmen, amiről keveset tudni, de a középpontjában egy elrabolt ember szökése áll, aki a szabadságáért küzd. A forgatást november közepén kezdhetik és február elejéig tarthat. Walter és Jesse visszatérését sem erősítették meg, de valahogyan remélhetőleg csak belefűzik őket a történetbe, úgy ütne ez igazán nagyot.

Az sem tiszta, hogy az AMC fogja adni, vagy a mozik. Várjuk a további részleket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)