Hirdetés

A Netflixen fog debütálni a Breaking Bad film

|

A sorozat folytatásának szánt alkotást később az AMC is be fogja mutatni.

Hirdetés

Még tavaly év végén kezdtek el szivárogni a híresztelések arról, hogy a Breaking Bad fináléja után öt évvel egy film is fog készülni a sorozat eseményeit követő történettel a középpontban.

Hirdetés

Novemberben már meg is erősítette az AMC, hogy a film főszereplője Aaron Paul alakításában Jesse Pinkman lesz, és a Greenbrier néven készülő projektet a sorozat írója, Vince Gilligan jegyzi. A The Hollywood Reporter legújabb információi alapján kiderült, hogy az AMC és a Netflix exkluzív megállapodást kötöttek, és a sorozathoz hasonlóan a film is elérhető lesz a streaming szolgáltatás könyvtárában.

Sőt, a film premierje is a Netflixen lesz, és csak azt követően fogja csak vetíteni azt az AMC. A megjelenés dátumáról viszont egyelőre nem beszéltek az illetékesek, és jelenleg még nem tudni, mennyi idő fog eltelni a Netflixes és az AMC-s premier között.

Ti várjátok már a Breaking Bad filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)