Hirdetés

Breaking Bad - így került be Aaron Paul (videó)

|

Már az első pillanattól fogva Jesse Pinkman volt a srác - mondhatjuk magabiztosan, miután kikerült a netre Aaron Paul casting videója. Nailed it. Bitch!

Hirdetés

Már a Breaking Bad bakiparádé kapcsán is keseregtünk kicsit azon, hogy hamarosan vége a sorozatnak, és ez Totál szívás. (Bocs, de annyira rossz a magyar cím, hogy iszonyatos szójáték árán vagyok hajlandó egyáltalán leírni, hogy a Google könnyebben megtalálja.)

Egy kis érdekességgel szeretném színesebbé tenni a gyász folyamatát, kikerült ugyanis a hálóra a Jesse Pinkman szerepére tartott meghallgatás azon felemelő része, amikor Aaron Paul mutatja meg tudását a kamera előtt. Éppen arról van szó, hogy értetlenkedik Mr. White ötletén, aki ugyebár érdekes megoldásokkal egészítené ki tanári fizetését.

Mennyi minden történt azóta. És mennyire félek attól, hogyan lesz vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)