Hirdetés

Már októberben debütál a Breaking Bad film a Netflixen

|

A megjelenési dátum mellé egy hivatalos címet, egy előzetest és egy kis összefoglalót is kaptunk a történetről.

Hirdetés

Azt már viszonylag régóta tudjuk, hogy készül a Breaking Bad film, ami a sorozatot követő eseményeket mutatja be, pontosabban az Aaron Paul által alakított Jessie Pinkman sorsát. Most végre megkaptuk a pontos megjelenési dátumot, sőt még néhány bővebb információt is.

Hirdetés

A film El Camino: A Breaking Bad Movie címen jelenik meg, elsőként a Netflixen, később az eredeti sorozatnak otthont adó AMC csatornán is látható lesz. A cím arra utalhat, hogy Jessie a sorozat történéseit követően egyfajta zarándoklatot kénytelen végigjárni, hogy megszabaduljon a múltjától. Erről árulkodik a film rövid összefoglalója is:

A szökevény Jessie a fogvatartói, a törvény és a múltja elől menekül.

A film premierje október 11-én lesz, az írásért és a rendezésért pedig az a Vince Gilligan felel, aki az eredeti Breaking Bad alkotója is. A Netflix a bejelentéshez egy rövidke előzetest is kiadott:

Ti mit szóltok, hogy ilyen formában folytatódik minden idők egyik legjobb sorozata? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)