Hirdetés

BREAKING: ekkor indul el és ennyibe kerül hazánkban a Disney+ streamingszolgáltatás

|

Napra pontosan kiderült, mikor startol le Magyarországon a Disney+.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy idén nyáron hazánkba is megérkezik a Disney+, a The Walt Disney Company ma reggel azonban végre-valahára konkretizálta a dolgokat egy sajtóközleményben, amelyből kiderült, hogy A Disney+ Magyarországon 2022. június 14-én indul el.

Hatalmas terjeszkedés jön idén, a Disney+ nyártól 42 országban és 11 új területen válik elérhetővé. 

Kiderült az árazás is. Lesz havidíj és éves előfizetés: ha havonta szeretnénk a szolgáltatásért fizetni, akkor ez 2490 forintba fog kerülni, az éves előfizetés díja pedig 24900 forint lesz - magyarul 10 hónap áráért 12 hónapot kapunk. A Disney+ kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film megtalálható, bőven lesz tehát miből válogatni. 

Hirdetés

Egy felhasználó egyszerre négy eszközön streamelhet párhuzamosan, legfeljebb 10 eszközre pedig korlátlan mennyiségű filmet és sorozatot lehet letölteni, egyes műsorok esetén pedig beállítható lesz az IMAX Enhanced funkció is.

A fentiek alapján elmondható, hogy a Disney+ drágább lesz, mint az Amazon Prime Video, az Apple TV+, és a nemrég indult HBO Max (nem csak az akciós árnál, hanem kicsivel a normál havidíjnál is), de jóval olcsóbb, mint a rivális Netflix.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)