Hirdetés

BREAKING: Itt az Indiana Jones 5 első előzetese!

|

Megérkezett az Indiana Jones and the Dial of Destiny előzetese.

Hirdetés

Azon kevesek, akiknek sikerült ellátogatnia a szeptemberi D23 Expóra, már láthatták az Indiana Jones and the Dial of Destiny (Indiana Jones és a végzet tárcsája?) első előzetesét, de nekünk, akik inkább otthon maradtak, nem adatott meg ez - mostanáig.

A Disney ugyanis ma kiadta az ötödik Indiana Jones film teljes előzetesét, benne Harrison Forddal, akin még mindig jól áll a kalap.

Hirdetés

A történetről sok nem derül ki, ellenben feltűnik még a videóban John Rhys-Davies, és láthatunk néhány mókás jelenetet, ahogy azt is, hogyan fiatalították meg Fordot néhány visszatekintés kedvéért.

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny premierjét 2023. júniusára várhatjuk. Érdekes lesz látni, milyen végeredményt kapunk úgy, hogy nem Steven Spielberg rendez, és nem George Lucas írja a történetet (előbbi azonban producerként segít).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)