Hirdetés

BREAKING: Jon Bernthal Megtorlója is csatlakozik az MCU-hoz

|

Már azt is tudjuk, melyik produkcióban bukkan fel ismét Frank Castle karaktere.

Hirdetés

Még csupán kósza ötlet volt a Disney+, amikor a Netflix és a Marvel együttműködéséből megszülettek a Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist és The Punisher sorozatok, valamint az ezek számos karakterét egy közös kaland erejéig összecsődítő Defenders minisorozat. Noha a piacvezető streamingplatformra gyártott produkciók érintőlegesen kapcsolódtak az MCU-hoz, merészebbek és tökösebbek voltak bárminél, amit eddig akár a mozikban, akár később a Disney saját streamingszolgáltatójának katalógusában láthattunk.

Aggódtak is a rajongók, hogy a szakítást követően mi lesz a kedvenceikkel, viszontláthatják-e még őket valaha, vagy más színészek bújnak a szuperhősök bőrébe. Azóta már visszatért Wilson Fisk, azaz Kingpin (Vincent D'Onofrio) és Matt Murdock, vagyis Daredevil (Charlie Cox), a The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig rövidesen csatlakozik hozzájuk a Jon Bernthal által megformált Frank Castle is, akit a tőle halálosan rettegő bűnözők csak a Megtorló néven emlegetnek.

Hirdetés

A családja meggyilkolása miatt az alvilág ellen könyörtelen háborút vívó veteránt a Disney+-ra gyártott Daredevil: Born Again című sorozatban láthatjuk legközelebb. Ez lesz egyébként az MCU történetének leghosszabb sorozatévada (még nem tudjuk persze, hogy készülnek-e továbbiak), ugyanis nem kevesebb, mint 18 epizódból áll, és a jelenlegi tervek szerint 2024 tavaszán rajtol majd el.

Aki nem tudná, hogy miért jobb választás Jon Bernthal Frank Castle szerepére, mint korábban Dolph Lundgren vagy Thomas Jane volt, az lesse meg az alábbi előzetest.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)