Hirdetés

BREAKING: megérkezett a Star Wars: Ahsoka első előzetese, nézd meg magyar felirattal!

|

Egy halom izgalmas karakter bukkant fel a Star Wars: Ahsoka első kedvcsinálójában.

Hirdetés

A londoni Star Wars Celebration 2023 részeként zajló Lucasfilm's Studio Showcase-ről természetesen nem hiányozhatott az idén érkező Star Wars: Ahsoka tévésorozat sem. A címszereplő, Rosario Dawson mellett megjelent a színpadon a Sabine Wrent alakító Natasha Liu Bordizzo, valamint végre azt is megerősítették, hogy wan McGregor felesége, Mary Elizabeth Winstead alakítja majd Hera Syndullát. 

Az igazán nagy durranás viszont mindenképpen az Ahsoka első kedvcsináló előzetese volt, amit alább ti is megnézhettek magyar felirattal. 

Hirdetés

A trailerben felbukkan maga Thrawn admirális (igaz csak a tarkóját láthatjuk), valamint több jelenetben is látható Ray Stevenson, aki egy vörös fénykardot forgató antagonistát alakít. Kiderült, hogy egészen pontosan idén augusztusban fog megérkezni az Ahsoka sorozat a Disney+ra.

Íme az előzetes:

Ezen felül kaptunk egy posztert is:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)