Hirdetés

BREAKING: Megérkezett a The Book of Boba Fett első előzetese

|

Nehéz nem imádni Boba Fett önálló kalandjának első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Egy igazi csemegével zárhatják ezt az évet a Csillagok háborúja rajongói, hiszen december 29-én érkezik a Disney+-ra a legújabb Star Wars sorozat, vagyis a The Book of Boba Fett. Ennek tették most közzé legelső előzetesét, amit nálunk természetesen a megszokott módon, magyar felirattal találhattok meg.

A The Mandalorian legutóbbi évadának végén ugyebár azt láthattuk, ahogy Boba Fett simán átveszi Bib Fortuna helyét, és kényelmesen elhelyezkedik Jabba, a hutt egykori trónján. A sorozat innen folytatja a történetet. 

Hirdetés

Természetesen Boba Fettet ismét Temuera Morrison kelti majd életre, hozzá pedig Fennec Shand szerepében Ming-Na Wen csatlakozik. Nézzétek az előzetest, friss, szinte még ropog:

Az előzetessel együtt megkaptuk a sorozat első hivatalos poszterét is:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)