Hirdetés

BREAKING: Megjött a Thor: Szerelem és mennydörgés első előzetese!

|

Láthatjuk, hogyan gyúrta ki magát újra Thor, de felbukkan Natalie Portman is, teljes szettben.

Hirdetés

A húsvét hétfő délutánjánál és a Batman HBO Max-os premierjének napjánál jobb alkalmat nem is találhatott volna arra a Marvel, hogy kiadja a Doctor Strange 2 után következő MCU-s film, a Thor: Szerelem és mennydörgés első előzetesét. Taika Waititi az MCU egyik legjobb filmjéért, a Thor: Ragnarökért felel, és az első előzetes alapján a folytatás sem lesz kevésbé fantasztikus.

A másfél perces ízelítőben láthatjuk, ahogy a kövér Thor edz, ahogy azt is, ahogy a Galaxis Őrzőivel múlatja az időt.

Hirdetés

Élvezeti értékéhez sokat tesz hozzá, hogy közben a Guns 'N' Roses Sweet Child O' Mine-ja szól. Adjátok át magatokat az élménynek hamar:

A Thor: Szerelem és mennydörgés hazai premierje július 7-ére várható, addig még bőven érkeznek majd trailerek, de előbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában kavarja fel az MCU-t május 5-étől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)