Hirdetés

BREAKING: megvan a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat premierdátuma, posztert is kaptunk

|

A Disney-t irányító Bob Chapek jelentette be, hogy mikor indul el a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat.

Hirdetés

Nemrég volt esedékes a Disney részvényeseinek szánt negyedéves pénzügyi beszámoló, ami azonban a Csillagok háborúja-rajongóknak is fontos információkat hordozott. A Disney CEO-ja, Bob Chapek ugyanis itt erősítette meg véglegesen azt, hogy a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat 2022. május 25-én, szerdán indul el a Disney+-on. Ez egyben a legelső Star Wars-mozi, az Egy új remény premierjének 45. évfordulója lesz.

Ezzel párhuzamosan a hivatalos Star Wars közösségi platformokon közzétették a széria első poszterét is, melyen a címszereplőt alakító Ewan McGregor látható, no meg persze egy csomó tatuini homok.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat tíz évvel a harmadik epizód, vagyis a Star Wars: A Sith-ek bosszúja után játszódik, és az ígéretek szerint maga Hayden Christensen is feltűnik benne, mint Anakin Skywalker / Darth Vader. Rajta kívül így alakul a fontosabb szereplők névsora: Kumail Nanjiani, Sung Kang, O'Shea Jackson Jr., Moses Ingram, Indira Varma, Rupert Friend, Simone Kessell, Benny Safdie, Joel Edgerton és Bonnie Piesse - az utóbbi két színész Owen és Beru Larst alakítja (ahoy tették ezt anno A Sith-ek bosszújában is), éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy az ifjú Luke Skywalkert is láthatjuk meg.

Ebben egyelőre nem lehetünk biztosak, de az említett posztert meg tudjuk mutatni nektek. Az első előzetesre viszont még várnunk kell. 

Ha minden jól megy, akkor az Obi-Wan Kenobi mellett idén kapunk még egy Star Wars-sorozatot, ami nem más, mint a Zsivány Egyes előzményeit feldolgozó Andor. 

Nagyjából két hete külön videót készítettünk a jelenleg is formálódó filmes és sorozatos Star Wars projektekről, ezt alább nézhetitek meg, ha korábban még nem tettétek volna.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)