Hirdetés

BREAKING: megvan, mikor jön a Stranger Things 4. évada, és nem ez lesz az utolsó

|

Kitűzte a Netflix a Stranger Things 4. évad első felének premierdátumát.

Hirdetés

Rengeteg sorozat és film kerül fel idén a Netflixre, de kevés olyan van, amit annyira várnánk, mint a Stranger Things 4. szezonját. A harmadik évad 2019. július 4-én került fel a kínálatba, a negyediket ez év szeptember 30-án jelentették be az első teaser trailer kíséretében, úgyhogy több mint két és fél éve várunk már arra, hogy kiderüljön, mi történt kedvenceinkkel.

A várakozásnak hamarosan vége: a Netflix ma bejelentette, hogy a két részre bontott 4. évad első fele május 27-én debütál, a második július 1-jén, egyúttal azt is elárulta, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a Stranger Things a 4. felvonással nem ér véget, lesz egy ötödik is, ami viszont tényleg lezárja a szériát.

Hirdetés

"Hét évvel ezelőtt kitaláltuk a Stranger Things teljes történetívét. Akkor úgy gondoltuk, a sztori 4-5 évadon át húzódhat. Túl nagy volt, hogy beférjen négybe, de - amint azt hamarosan ti is láthatjátok - a finálé felé haladunk. A 4. évad az utolsó előtti; az 5. lesz az utolsó."

- nyilatkozták a rendezők.

Belengették azt is, hogy rengeteg sztorijuk van még, új rejtélyek, kalandok, váratlan hősök bukkannak majd fel, de egyelőre remélik, velük tartunk majd Tizenegy és bátor barátai újabb kalandjaira. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha spin-offokkal bővítenék az univerzumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)