Hirdetés

BREAKING: nézd meg magyar felirattal a Flash – A Villám új előzetesét, benne Michael Keaton marcona Batmanjével

|

Egy halom szereplőt megvillantott a Flash - A Villám új kedvcsinálója.

Hirdetés

Elképesztő összegekbe kerül a reklámidő a Super Bowl szünetében, nem véletlen, hogy a legnagyobb céges harcolnak az itteni másodpercekért, illetve az adott év legnagyszabásúbb blockbusterei esetében is pontosan ekkora szokták időzíteni a legújabb előzetesek bedurrantását. A DC Studios és a mögötte álló Warner azonban a jelek szerint nem akarta megvárni a félidőt, és már a 2023-as Super Bowl indulása előtt közzétették a friss, ropogós trailert.

Ahogy azt már megszokhattátok, mi természetesen magyar felirattal is elláttuk az előzetest, alább így tudjátok megnézni - ha automatikusan esetleg nem indulna el, akkor ne feledjétek el bekapcsolni.

Hirdetés

A trailerben nem csak Flash (több verziója) tűnik fel, hanem a két Batman, vagyis Ben Affleck és Michael Keaton, a Sasha Calle által alakított Supergirl, sőt még az a Zod tábornok is, akit Michael Shannon utoljára a 2013-as Az acélemberben játszott el.

A Flash - A Villám 2023. június 15-én fog megérkezni a magyar mozikba - reméljük most már tényleg nem kell majd újabb csúszásról beszámolnunk.

Ne feledjétek, a GameStar és a KFC közös akciója még ma, azaz február 13-án is tart: 20%-os kedvezménnyel tudtok rendelni, ha beírjátok a GAMESTAR20 kuponkódot a KFC Magyarország alkalmazásban (iOSAndroid) vagy az étteremlánc hazai weboldalán, a KFC.hu-n. A KFC.hu vonatkozó aloldalán megtaláltok mindent további információt a házhozszállítás részleteiről.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)