Hirdetés

BREAKING: Új Pókember-trilógia készül

|

Mégsem szakít a Sony és a Marvel, sőt, egyből a negyedik, ötödik és hatodik Pókember-filmet tervezik már Tom Hollanddel.

Hirdetés

Nem egyszerű kiigazodni Pókember filmes sorsán és főleg jövőjén, hiszen az utolsó olyan nagy képregénykarakter, akinek mozis jogai nem a Disney/Marvelnél vannak (és fontos, hogy sok tévhittel ellentétben csak a filmes jogokról van szó, a videojátékos és más adaptációk sosem kerültek ki a Marvel kezéből) nem épp kristálytiszta megállapodások nyomán lengedezik moziról mozira. Biztosan emlékeztek még, hogy a 2019-es D23 Expo előtt kiszivárgott a Pókember: Idegenben után a karakter nem lesz tovább részese az MCU-nak, vége a nagy Sony-Marvel dealnek.

Végül persze csak sikerült megállapodniuk a stúdióknak, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Pókember: Nincs hazaúttal tényleg lezárul valami, a Sony saját képregényes univerzumot fog építeni, a Pókembert alakító Tom Holland pedig már arról beszélt, hogy mindenben segíteni fog az őt követő új Pókembernek. Mivel hivatalosan nem hosszabbítottak vele eddig szerződést, tényleg jogosan gondolhattuk, hogy most lezárul egy korszak, a Sony oldaláról Amy Pascal azonban most borított mindent.

Hirdetés

Pascal konkretizálta, folytatódik a Sony és a Marvel együttműködése, ráadásul egyből belengetett egy teljes új Pókember trilógiát, jelen állás szerint tehát jön a negyedik, az ötödik és a hatodik Pókember-film is Tom Hollanddel a főszerepben. A producer egészen pontosan így fogalmazott:

"Nem ez az utolsó film, amit a Marvellel együtt csinálunk, és nem is ez az utolsó Pókember film. Készen állunk arra, hogy új Pókember-filmeket készítsünk Tom Hollanddel és a Marvellel, ez azonban már nem lesz része... egy filmes hármasban gondolkodtunk, most pedig egy újabb trilógia fog következni. Nem ez lesz az utolsó MCU-s filmünk."

Ugyan most sincs konkrétan kijelentve, hogy aláírtak volna egy új szerződést Hollanddel, de az teljesen világos, mit és hogyan tervez a Sony. Megy minden tovább úgy, mint eddig, Pókember filmjeiért közösen felelhet a jövőben is a Marvel Studios és a Sony Pictures.

A harmadik Pókember film, a Nincs hazaút premierje közben vészesen közeledik, a film december 16-án érkezik meg hozzánk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)