Hirdetés

BREAKING: Végre itt van az Avatar: A víz útja első előzetese, nézd meg nálunk magyar felirattal!

|

Nálunk magyar felirattal nézheted meg az Avatar: The Way of Water első kedvcsináló videóját.

Hirdetés

A mozinézők a Doctor Strange az őrület multiverzumában vetítése előtt már láthatták az Avatar 2, vagyis az Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water) legelső teaser trailerét, némi fáziskéséssel azonban mostantól online is nézhető James Cameron filmjének előzetese. 

Alább ezt a kedvcsinálót találhatjátok meg magyar felirattal - mondjuk túl sok dolgunk nem volt a feliratozással, lévén egyetlen egy mondat hangzik el az egész trailerben.

Hirdetés

A film az első rész történetét viszi tovább, de ugrunk egy elég nagyot az időben, 13 évvel járunk majd az első Avatar eseményei után. Jake Sully és Neytiri ezalatt családot alapított, az ő gyermekeik is fontos szereplők lesznek.

Az Avatar: A víz útja 2022. december 15-én fog megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már a bemutatót? 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)