Hirdetés

Brendan Fraser megcsinálná A múmia 4-et, de vannak feltételei

|

Fraser elmondta véleményét a Tom Cruise-féle A múmia rebootról is.

Hirdetés

14 évvel ezelőtt, 2008 augusztusában mutatták be A múmia: A Sárkánycsászár sírja című filmet, itt, vagyis a széria harmadik részében láthattuk utoljára Brendan Frasert Rick O'Connell szerepében - feleségét, Evelyn Carnahan-O'Connellt egyébként itt már nem az a Rachel Weisz alakította, akit az első két epizódban láthattunk.

2017-ben persze kaptunk még egy A múmia rebootot Tom Cruise-zal és Sofia Boutellával, de arra a próbálkozásra kár is időt fecsérelni. A rajongók az eredeti trilógiát szerették, és ha Brendan Fraseren múlik, még van esély a tényleges folytatásra. 

Fraser legújabb filmje a The Whale hatalmas sikert aratott a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon,  hosszú percekig állva tapsolták a főszereplőt a jelenlévők, majd a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon díjjal is jutalmazták őt. Szerepelt volna a törölt Batgirl moziban is, mint a film főgonosza, és most nagyon úgy tűnik, legendás szerepéhez is szívesen visszatérne.

Hirdetés

Varietynek adott interjújában Fraser elmondta, nagyon nehéz volt elkészíteni A múmia-filmeket, és azt a nehezen megfogható, titkos hozzávalót, ami sikerre vitte a trilógiát, nem látta a Tom Cruise-féle verzióban, az a film inkább hétköznapi, megszokott horror akart lenni szerinte. A múmiának izgalmasnak, ugyanakkor nem félelmetesnek vagy ijesztőnek kell lennie, de Frase elismerte, hogy ezt az egyensúlyt piszok nehéz összehozni.

Kifejtette, hogy egyébként szívesen visszatérne a szériához, de csak és kizárólag a megfelelő körülmények között:

"Nem tudom, hogyan működhetne jól a dolog. De nyitott lennék rá, ha valaki a megfelelő ötlettel állna elő."

Kétségtelen, hogy Hollywood épp most fedezi fel magának másodszorra is Brendan Frasert, A múmia franchise feltámasztásában pedig pénzügyi oldalról mindenképp lenne potenciál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Úgy tűnik, hogy a színész csak akkor adná be a derekát, ha arra érdemes forgatókönyvet tesznek le elé, ez pedig eddig igazából egészen remekül hangzik.

Ti kíváncsiak lennétek A múmia 4-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)