Hirdetés

Brendan Fraser meglepte a rajongóit egy Múmia vetítésen

|

A színész megszakította az Oscar-turnéját, hogy benézzen egy ottani moziterembe, és meglephesse a rajongókat, akiknek mesélt is a filmről.

Hirdetés

Fraser A bálna kapcsán járja a világot minden lehetséges módot megragadva filmje népszerűsítésére, amiben olyan erős alakítást nyújtott, hogy sokan máris az idei Oscar-gála egyik nagy esélyesének kiáltották ki.  A minap azonban kivett egy kis pihenőt egy nagyon kedves esemény kedvéért, egy londoni mozi ugyanis épp akkor vetítette A múmia és A múmia visszatér párost, ő pedig be akart köszönni a rajongóknak.

A színész a függöny elé lépve, mikrofonnal a kezében üdvözölte a tömeget, akik álló tapssal köszöntötték őt. A rögtönzött közönségtalálkozóból így egy nagyon cuki és bensőséges alakalom kerekedett ki.

Hirdetés

Fraser a következőt mesélte a rajongóknak:

"Büszkén állhatok most itt előttetek. Ez itt készült az Egyesült királyságban. Még a második is. Legyetek büszkék erre. Köszönöm, hogy itt vagytok."

"Fogalmunk sem volt, hogy milyen filmet készítünk, amikor ezt összeraktuk. Nem tudtuk, hogy horror, akció, dráma, vígjáték, vagy mindegyik egyszerre. Fogalmunk sem volt, amíg meg nem mutattuk azt a brit közönségnek."

Ti láttátok a Branden Fraser karrierjén nagyot lendítő Múmia filmeket? Ha igen, mit gondoltok róluk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)