Hirdetés

Brie Larson edzésterve láthatóan nagyon bevált, így fest most a The Marvels forgatása előtt

|

A színésznő könyörtelen edzéstervvel készül a világ megmentésére, és az új hősök köszöntésére, az eredmény pedig magáért beszél.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a világot és a hollywoodi filmgyártást térdre kényszerítette a COVID-19, azért a Marvel univerzum szépen kibővült. Az elmúlt hónapokban sorban érkeztek a jobbnál jobb sorozatok, és a Disney+ nem tervez pihenőt adni a rajongóinak. Az MCU 4. szakasza teljes erővel beindult, és mostanra már a Fekte Özvegy is pörög a mozikban és a streaming szolgáltatón.

A többi filmes projekt forgatásai is megkezdődnek lassan, Brie Larson így teljes erővel készül a világ megmentésére. Itt persze a fizikai felkészülés a legfontosabb, amit a színésznő kitartóan dokumentál is rajongói számára. Láthatóan jól megy a dolog, ebben a vidóban látható, hogyan vágott neki az edzésnek, aztán persze már a haladó szakaszban is tanúi lehettünk a fejlődésnek, ehhez képest a lenti, friss videóban már nagyon rendesen ki van pattintva.

Hirdetés

Legutóbbi Instagram videójában meglepő könnyedséggel emelte a súlyokat guggolás közben. A rajongók kedvéért azért gyorsan odatűzte, hogy nem, a lábujjainak nem esett bántódása a gyakorlat során. Látszik, hogy az elmúlt hetek munkái milyen komoly eredményhez vezettek:

Larson egyébként kifejezetten aktív volt a járvány alatt. Elindította saját YouTube csatornáját, folyamatosan beszélgetett rajongóival Instagramon, és rendszeresen tölt fel videókat a Twitter oldalára is. Most éppen az edzéseit osztja meg a rajongóival, jelezve, hogy teljes erőbedobással készül a The Marvels forgatására.

A Marvel Kapitány folytatása a jelenlegi tervek szerint 2022 novemberétől lesz látható a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)