Hirdetés

Brie Larson imádja a Halálos iramban filmeket, csatlakozni akar a franchise-hoz

|

Marvel Kapitány megformálója 100 százalékig benne lenne a következő filmben, ha felkérnék.

Hirdetés

Számos olyan fotó végigjárta már a világhálót az utóbbi hónapokban, amiken Brie Larson megmutatta, hogy mennyire formába hozta magát a Marvel Kapitány folytatásához, a The Marvelshez, pár napja pedig már a forgatás helyszínéről jelentkezett be. A Nia DaCosta (Kampókéz) rendezésében, valamint Samuel L. Jackson, Teyonah Paris és Iman Vellani mellékszereplésével készülő film várhatóan csak 2023 februárjában éri el a világ mozijait, emellett pedig csak két sorozaton dolgozik Larson, szóval bőven lenne ideje egy másik nagyobb blockbusterre. 

Hirdetés

Hogy ez mi lehetne, az az Uproxx interjújából derült ki. Megkérdezték a színésznőtől, hogy szívesen szerepelne-e a Halálos iramban 10-ben, mire Larson a következőket mondta lelkesen: 

"Száz százalékig igen. Kérlek, mondjátok el mindenkinek, hogy természetesen szeretnék szerepelni egy Halálos iramban filmben. Megszállottja vagyok. Imádom őket. Szerintem annyira jók, annyira szórakoztatóak. És elérték, hogy értékeljem az autókat. És ez olyasmi, amit meg kell becsülni. Hihetetlenek. Szóval persze [benne lennék], légyszi!"

Az újságíró persze nem hagyta ennyiben, és felvetett egy másik ötletet is: a Bosszúállók és a Halálos iramban crossovert, ami Larson szerint egy csillió dolláros ötlet, és bármibe is kerülne, ő benne lenne. A színésznő egyébként szorosan kötődik a Halálos iramban franchise-ban is rendre felbukkanó Nissanhoz, miután a cég reklámjaiban szerepelt, nemrég például egy Super Bowl reklámban láthattunk Eugene Levy, Danai Gurira és Dave Bautista mellett. 

"Ez volt a legjobb része annak, hogy ezeket a Nissan-reklámokat csináltam: nagyon sok autót kipróbálhattam, és megértettem, hogy a személyiséged attól függően változik, hogy melyik autóban ülsz. Tényleg nagyon megváltoztatott. Egy ideig kisebb kocsim volt, és mindig is kisebb autókkal jártam, és szerettem, hogy cikázhatok és könnyen tudok parkolni. Aztán nemrégiben kaptam egy nagyobb autót, és most érzem magam önmagamnak. Ez egy teljesen új szintje a magabiztosságnak..."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valószínűleg Larson nyilatkozata előbb-utóbb Vin Dieselhez is el fog jutni, de hogy láthatjuk-e a Halálos iramban 10-ben vagy esetleg a franchise egy spin-offjában, az még a jövő zenéje.

Ti örülnétek neki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)