Hirdetés

Brie Larson megkezdte felkészülését a Marvel Kapitány folytatására, videó is van róla

|

Az Oscar-díjas színésznő igyekszik formába jönni a várhatóan fizikailag is megerőltető forgatásra.

Hirdetés

Rengeteg kritika érte Brie Larsont még jóval a 2019-es Marvel Kapitány bemutatója előtt, ezek túlnyomórészt a közéleti témákkal kapcsolatos megnyilvánulásaival voltak összefüggésben, de akadtak bőven olyanok is, akik a küllemét vették célba. Pontosabban azt, hogy nem úgy nézett ki a forgatási képeken, mintha egyenesen rászabták volna Carol Danvers testhezálló öltözékét.

Talán a folytatással már más lesz a helyzet, ugyanis a színésznő intenzív edzésprogramon vesz részt (tegyük hozzá, hogy az első film forgatását megelőzően sem lustálkodott), amibe a Twitter-fiókján közzétett rövid videóban enged bepillantást.

Hirdetés

A mindössze néhány másodpercet felölelő szösszenet a saját testsúlyos edzés egy igencsak jelentős mérföldkövét örökíti meg, konkrétan azt a pillanatot, amikor sikerül egy kézzel felhúzódzkodnia. Vajon ez a művelet minden kritikusának összejönne?

A Marvel Kapitány (Captain Marvel) folytatását The Marvels címmel 2022. november 11-én tervezi bemutatni a Disney. Az Marvel moziverzum negyedik fázisába tartozó filmet Nia DaCosta rendezi Megan McDonnell forgatókönyvéből. Brie Larson mellett feltűnik majd még benne a Teyonah Parris alakította Monica Rambeau a WandaVision sorozatból, valamint Iman Vellani is. Utóbbi Kamala Khant, a The Marvels film cselekményét felvezető, 2021-ben érkező Ms. Marvel sorozat címszereplőjét személyesíti majd meg.

Hogy a triónak kivel kell majd szembeszállnia a Marvel képregények miriádnyi gonosztevője közül, egyelőre nem ismert, csupán annyi biztos, hogy az illető szerepét Zawe Ashtonra osztották.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)