Hirdetés

Brie Larson rajongói örülhetnek, Marvel Kapitány is beszáll a Halálos iramban 10-be

|

Az MCU és a MonsterVerse után a Halálos iramban franchise-ban is kamatoztathatja tehetségét az Oscar-díjas Brie Larson.

Hirdetés

Miután 2015-ben A szoba című filmdrámában nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában, majd haza is vihette az arany szobrocskát, Brie Larson előtt hirtelen szélesre tárult minden ajtó Hollywoodban. Azóta kedvére válogathat a szerepajánlatok között, és mivel láthatóan nem akarja beskatulyázni magát, ugyanúgy felbukkan kis költségvetésű független produkciókban, mint blockbuster stúdiófilmekben.

Rövid idő alatt két filmes univerzumnak is a részesévé vált, a MonsterVerse (Kong: Koponya-sziget) és az MCU (Marvel Kapitány, Bosszúállók: Végjáték), a közelmúltban pedig kijelentette, hogy nagy örömmel csatlakozna egy harmadikhoz is. Mint kiderült, olyannyira imádja a Halálos iramban filmsorozatot, hogy ha felkérést kapna, akkor menten igent mondana.

Hirdetés

Nos, úgy tűnik, hogy nem kellett sokat várnia, mi több, időközben nemcsak hogy megérkezett a vágyott ajánlat, hanem már a tárgyalások is lezajlottak a háttérben, mert Vin Diesel egy friss Intagram-posztban tudatta a világgal, hogy új taggal bővült a Halálos iramban családja.

"Igen, meglátjátok ezt az angyalt a vállam felett, aki megnevettetett, és azt mondjátok magatokban, ez bizony Marvel Kapitány. Nyilvánvalóan sok szeretet és kacagás van ezen a képen. Amit viszont nem láttok, az a Fast10-ben bemutatkozó új karakter. Fogalmatok sincs róla, mennyire lenyűgöző és időtlen lesz a mitológiánkban. Túl a szépségén, intellektusán és az Oscar-díján, ez az mély hatással bíró lélek valami olyasmit fog nyújtani, amire  valószínűleg nem számítottatok, ugyanakkor vágytatok rá."

- fogalmazott bejegyzésében a franchise-t útjait régóta sikerrel egyengető Diesel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre még nem világos, hogy milyen karaktert fog megformálni Brie Larson, a jófiúk oldalán találja magát a történetben, vagy inkább a rosszakén, mint Jason Momoa. Mindenesetre a franchise szappanoperákkal vetekedő fordulatai ismeretében aligha lepne meg bárkit, ha kiderülne, hogy rokoni szálak fűzik valamely szereplőhöz. Mi arra tippelünk, hogy ő lehet a Cypher (Charlize Theron) rég nem látott húga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)