Hirdetés

Brie Larson Star Wars és Terminátor filmekre is jelentkezett, de elbukta a szereplőválogatásokat

|

Marvel Kapitány megformálójának nem mindig volt szerencséje a meghallgatásokon.

Hirdetés

Brie Larson elindította saját YouTube-csatornáját, ahol rögtön egy nagyjából 20 perces vloggal rúgta be a kaput. A szóban forgó videóban pedig többe között olyan híres franchise-ok meghallgatásairól mesélt, amelyekre ő is jelentkezett, de bizony végül nem jutalmazták erőfeszítéseit konkrét szereppel. 

Hirdetés

Larson elmesélte, hogy többek között Star Wars, Terminátor és Az éhezők viadala mozik szereplőválogatásaira is jelentkezett, sikertelenül. A Terminátor filmre rebootként hivatkozik a videóban, szóval jó eséllyel a 2015-ös Terminátor: Genisysről van szó, a Star Wars mozi esetében azonban nem tudjuk, hogy az új trilógia valamelyik része, esetleg egy spin-off, vagy netalántán egy még be nem jelentett új film kapcsán próbált szerencsét az Oscar-díjas színésznő. 

Nos, az előbb felsorolt filmekben ugyan nem találkozhattunk vele, de a 2022 júliusában érkező Marvel Kapitány 2-ben biztosan visszatér majd Brie Larson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)