Hirdetés

Brie Larson többször is visszautasította Marvel Kapitány szerepét

|

A színésznő nagyon félt a filmmel járó figyelemtől, így csak a Marvel hosszas győzködésére öltött szuperhős gúnyát.

Hirdetés

Marvel Kapitány szerepével Brie Larson rengeteg ember szívébe lopta be magát, azonban nem volt mindig egyértelmű számára, hogy elvállalja-e a szerepet. Elmondása szerint ugyanis kifejezetten szorongó személyiség, és nagyon félt a nyomástól, ami egy ilyen kaliberű filmmel jár. Végül a Marvel Kapitány üzenete és szellemisége győzte meg.

Larson YouTube csatornáján beszélt arról, hogy karrierje során milyen kudarcok érték és felsorolt rengeteg filmet, melyekben a meghallgatása után nem kapott szerepet.

Hirdetés

Ezek között olyan alkotások vannak, mint a Juno, a Vasember és a Thor, az Avatar vagy éppen a Transformers 2. A színésznő mesélt arról, hogy a szakmával együtt jár, hogy az ember megtanulja elviselni a visszautasítást.

A videó második részében rákanyarodott a Marvel Kapitányra; elmondása szerint éppen a Kong: Koponya-szigetet forgatta, amikor az ügynöke felhívta, hogy a Marvel őt szeretné Carol Danvers szerepére. Akkor visszautasította az ajánlatot, mert szerinte egy hozzá hasonló introvertált személyiség nem tudná kezelni az ezzel járó stresszt.

A stúdió azonban ragaszkodott hozzá, és amikor és amikor bement hozzájuk, beszélt velük, és meglátta mit képvisel Marvel Kapitány karaktere, kötélnek állt. Most már persze úgy érzi, hogy megérte elvállalni a szerepet, mert látja, hogy az mennyit jelent embereknek szerte a világon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)